Aanvullende informatie over de NK Korfbalpubquiz

Hieronder vinden jullie aanvullende informatie over de NK Korfbalpubquiz. Jullie kunnen (als de wifi het doet) een avondvullend programma verwachten. De avond start op 30 december 2022 om 20.00 uur. Vanaf half 8 zal de livestream gaan draaien.

Aanmelden

Meld je team aan op onze website. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang van je ons in principe binnen 24u een aanmeldingsbevestiging met daarin een lotnummer (zie loterij). Ontvang je geen mailtje binnen 24u, mail dan even naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl

Deelname

Tijdens het aanmelden bedenk je een leuke teamnaam, daarnaast laat je ook weten voor welke club je speelt. Het leukste is natuurlijk wanneer er meerdere teams van jouw vereniging meedoen. Dan strijd je echt samen voor je club!

Er zijn 2 soorten klassementen. Het team-klassement en clubklassement. Met je team strijd je mee voor beide klassementen. Bij het club-klassement wordt de gemiddelde scoren van alle teams van de desbetreffende club uitgerekend. Voor beide klassementen hebben we leuke prijzen dankzij onze sponsoren!

De  NK korfbalpubquiz

De NK korfbalpubquiz zal bestaan uit c.a. 80 vragen. 50% van de vragen bestaan uit korfbalvragen en 50% van de vragen zullen gaan over overige thema’s. Zo houden we het voor iedereen leuk! Om de pubquiz te kunnen draaien hebben we een speciaal systeem aangeschaft. De deelnemers ontvangen de 28e een link met een code waarmee zij kunnen inloggen in dat systeem. Dit gaat gewoon via internet. Binnen dit systeem kan de aanvoerder de antwoorden doorgeven via de computer of zijn of haar telefoon. Je krijgt punten voor een goed antwoord, maar ook snelheid levert punten op.

De livestream

Naast het NK Korfbalpubquiz systeem waar de teams hun antwoorden kunnen invoeren verzorgen we ook een spectaculaire livestream met 2 presentatoren. Zij leiden jullie door de avond en alle vragen heen. De link van de livestream ontvangen de deelnemende teams per mail, maar zal ook voor alle kijkers op onze social media kanalen gedeeld worden. Zo kan iedereen mee kijken naar deze unieke avond!

Loterij

Alle deelnemende teams ontvangen een gratis lot in de bevestigingsmail. Tussen de rondes door zullen er ook een aantal prijzen worden verloot. Na de pubquiz zullen wij contact opnemen met de winnende teams.

Prijzen

We zijn ontzettend verheugd dat de NK korfbalpubquiz is powered by: Klaverblad Verzekeringen. Dankzij hen, maar ook dankzij alle andere sponsoren kunnen we mooie prijzen ter beschikking stellen. Een deel van de prijzen zal op de site worden gepresenteerd.

Tot slot

Uiteraard zijn ontzettend blij met de vele aanmeldingen! We hopen dat er nog velen bij gaan komen. Niet meedoen is immers duurder! We zijn slechts een stel enthousiastelingen en doen het allemaal geheel vrijwillig, maar hoe dan ook gaan alles op alles zetten om er een hele toffe avond van te maken heel korfballend Nederland. We mogen allemaal onze sponsoren uit de korfbalwereld ontzettend dankbaar zijn. Dankzij hen wordt deze avond toch een stukje specialer!

De deelnemers ontvangen op 28 december de laatste informatie van ons. Alle niet deelnemers zien we graag de 30 december om 20.00 uur tijdens onze livestream. Het beloofd een mooie avond te worden! Zonder kahoot 😉

Het NK korfbalpubquizteam

Voor vragen en/of opmerkingen zijn we direct te bereiken op info (A) nkkorfbalpubquiz.nl